skip to Main Content

IGTV: Werkt Het?

20 Juni dit jaar (2018) werd IGTV gelanceerd, maar het is niet van de grond gekomen.

Ik gebruik persoonlijk IGTV niet, ik plaatst er videos op voor bedrijven maar bekijk er geen videos op. De reden waarom is, is omdat ik weer een nieuwe app moet downloaden wat de mensen die ik volg eigenlijk niet of nauwelijks gebruiken. 

IGTV Lancering

Mensen tussen de 13-18 gebruiken IGTV niet echt, ja, eventjes toen het werd gelanceerd, maar daarna niet meer (ik deed hetzelfde, ik heb de app 1x geopend.) Persoonlijk vind ik het idee goed, alleen de manier hoe het nu is geïmplementeerd vind ik minder, ze hadden het gewoon in de Instagram app moeten laten.

IGTV was Instagram’s platform om tegen Youtube te strijden voor viewers, alleen is dat persoonlijk geflopt, maar Facebook is ook bezig met Facebook Watch, en dat doet het erg goed nu, de reden waarom is: Facebook geeft de watch pagina posts veel meer bereik. Bijvoorbeeld als ik een video promoot pak ik gemakkelijk 1 miljoen weergaven, maar als ik een watch pagina heb word dat ge viervoudigd. 

Kijk dan is het interessant om voor mij een Watch pagina te starten, dit kan helaas nog niet in Nederland, maar het komt als het goed is eind 2018, begin 2019. Maar ik ben met Facebook aan het praten over een Watch pagina voor mijn serie, en als ik die pagina heb, laat ik dat uiteraard weten.

Vergeet niet om mijn podcast te beluisteren waar ik vragen van lezers en luisteraars beantwoord.

Zie deze pagina om te luisteren!
https://aronveraart.nl/podcast

Als jij vragen hebt over deze blog post, laat een reactie achter en ik zal mijn best doen om te reageren op jouw vraag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top