skip to Main Content

Facebook Tracked Waar Je Bent Geweest.

Wist je dat Facebook bijhoud waar jij bent geweest sinds je je Facebook account creëerde?

Nee? Ik zal je vertellen waar je het kan inzien en hoe je het kunt uitschakelen.

Ik ben persoonlijk fan van dit systeem, je zal misschien denken ‘Waarom? Dit is schending van je privacy!’ dat klopt, maar we hebben hier allemaal toestemming voor gegeven, toen wij ons aanmelden op Facebook, dat staat allemaal in de kleine lettertjes…

Maar de reden waarom ik er fan van ben is omdat stel ik word ontvoert en ik heb mijn mobiel bij me, dan kunnen mijn ouders en de politie precies zien waar ik me bevind, het systeem is erg noukeurig, het gaat zelfs zover dat je kunt zien welke straat je bent, en soms zelfs welk huis.

Dit is hoe het eruit ziet:

Door: Matt Navarra

Je kunt het hier vinden: https://www.facebook.com/settings?tab=location

Klik daarna op ‘Je locatiegeschiedenis bekijken’ voor je wachtwoord in en je kunt zien waar je bent geweest in de tijd dat je Facebook gebruikt. Je kunt op die pagina ook de locatie geschiedenis uitschakelen als je liever niet wilt dat Facebook je trackt.

Vergeet niet om mijn podcast te beluisteren waar ik vragen van lezers en luisteraars beantwoord.

Zie deze pagina om te luisteren!
https://aronveraart.nl/podcast

Als jij vragen hebt over deze blog post, laat een reactie achter en ik zal mijn best doen om te reageren op jouw vraag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top